SMAK

Fra fjellets spisskammer

SMAK

Fra fjellets spisskammer

Hos oss på Halne Fjellstugu tilbereder vi hjemmelaget tradisjonsmat av høy kvalitet. Naturen på Hardangervidda er gavmild, og det fiskes, jaktes og høstes råvarer til bruk i restauranten.

På menyen tilbyr vi blant annet retter som stekt fjellørret, reinsdyrgryte, viltkjøttkaker, rømmegrøt, multesuppe og hjemmelaget is.

Vi serverer en 3-retters middag hver kveld kl.19.00. I tillegg har vi en rikholdig a la carte meny, samt full skjenkebevilling. Halne Fjellstugu er stedet for en god matopplevelse både for boende, hyttefolk, de lokale og de forbipasserende.

Stemningen i restauranten er lun, ujålete og ekte.

Vi selger lokale matvarer og håndtverk i vår resepsjon.

Åpningstider restaurant:

Frokost kl.08.00-09.30
A la carte kl.13.00-18.00
3-retters middag kl.19.00