MØT

Møter & arrangement med fjellsus

MØT

Møter & arrangement med fjellsus

Bli inspirert og styrk relasjonene

Firmarrangement | Teambuilding | Kick-off | Konferanse

Frisk luft og minneverdige naturskjønne omgivelser fører ofte til innovativ tenkning som kan resultere i spennende nye ideer. Samle kollegene dine i fjellet for en uforglemmelig opplevelse og teambuilding.

Teambygging i et helt annet miljø enn det tradisjonelle; Vill natur, avkobling, adrenalin og vårt vennlige og alltid positive team vil gi deg en helt unik opplevelse. Vårt håp er at du vil styrke dine interne relasjoner og at du vil huske de uforglemmelige øyeblikkene i et magisk miljø i lang tid fremover.

Vår erfaring er at felles erfaringer og teamsuksesser trener og styrker viktige egenskaper som lagånd, kommunikasjon og motivasjon. Vår visjon er at dere som team skal ta med hjem en opplevelse som var utenom det vanlige. En fellesstund som man ikke bare snakker om foran peisen under oppholdet, men også når man kommer hjem til arbeidsplassen.

Vi oppholder oss på Nord-Europas største fjellplatå, som ligger 1000 meter over havet. I fantastiske vidder tar vi gruppen din med på et spennende kitekurs hvor du både lærer nye ferdigheter og opplever noe helt spesielt. Alt i henhold til standard sikkerhetsprosedyrer. Du vil samarbeide for å styrke relasjoner, du vil skape varige inntrykk og vakre opplevelser der teamet virkelig får en sjanse til å skape bånd utenfor næringslivets vanlige rammer, på fjellet og i naturen.

Vi organiserer alt slik at laget ditt kan ha en ekstraordinær stund sammen oppe i fjellet der naturen setter reglene. Alt i trygge hender til vårt profesjonelle team.

Fantastisk mat og koselig overnatting

På Halne Fjellstugu serveres det fantastisk god mat som gjenspeiler naturen, lokale tradisjoner med kokkens egen vri. Mange av ingrediensene fanges, plukkes og røykes i nærområdet og vi tar selvfølgelig hensyn til eventuelle allergier og preferanser.

Du bor i dobbeltrom med eget bad i en moderne og trivelig fjellhytte som har alt du trenger for et komfortabelt opphold:

  • Badstue og badestamp med panoramautsikt
  • Koselig stue med peis
  • Fantastisk utsikt over snøplatået

I Halne ønsker vi at din opplevelse skal skje i en avslappet atmosfære, i et miljø som vi tror vil resultere i forbedrede arbeidsforhold på sikt, noe vi håper vil føre til en enda bedre kultur på din arbeidsplass.

MELLOMMENNESKELEGE MØTER I FJELLET

STORESTUGU

20-80 personer

PEISESTUGU

20 personer

HALNEFJORDHYTTA

5-10 personer

STEINBUA

10-12 personer

BÅTNAUSET

80-100 personer