BLI MED OSS

Vegvisaren – opplevingar med eventyrlege kontrastar

BLI MED OSS

Vegvisaren – opplevingar med eventyrlege kontrastar

Kom til Halne Fjellstugu og Hardangervidda og ta del i kjekke aktiviteter

Vi har mye spennende på programmet enten du kommer til oss alene, som par, som familie eller som en gruppe.

Aktivitetene varierer gjennom sesongen, og under har vi delt opplevelsene inn etter årstider.

Vinter- og vår sesong fra mars til mai, og sommer- og høst sesong fra juni til oktober.

PAKKER I REGI AV HALNE FJELLSTUGU

SKITUR FRA FJELL TIL FJORD

03. – 05. eller 10. – 12. mai 2024

EN VANVITTIG FLOTT SKITUR FRA FJELL TIL FJORD, nærmere bestemt fra Hallingskeid til Ulvik Vi på Halne Fjellstugu ønsker å dele denne fantastiske skituren med deg/dere.

YOGA, FIRE & ICE PÅ HALNE

14. – 16. juni 2024

Kom til Halne og bli med Hilde Karlsen (Vinternatt) & yogalærer Rachel Brownbridge for en helg i vårløsningen med Yoga, Fire & Ice! Vi inviterer til en herlig helg med yoga, pust, badstu, kaldtvannterapi, isbad, natur, fellesskap og deilig kortreist mat!

VÅRFISKE PÅ HARDANGERVIDDA

21. – 23. juni 2024

I slutten av juni starter vi på Halne fiskesesongen og vi gleder oss å ta imot deg som gjest. Det bli garnfiske og stangfiske inne på vestvidda for de som ønsker det. Alt lett tilgjengelig med båt over Halnefjorden. To overnattinger, god mat og fiske.

FISKE PÅ HARDANGERVIDDA MED GUIDE

Hver uke fra 25. juni til 18. september

Bli med vår fiskeguide på eventyrlig fiske. Vi tar deg med på leit etter Hardangerviddas storørret. Halnefjorden er et fantastisk ørretvann og elvene rundt er mektige med mystiske stryk og stillere parti.
Vi guider deg på wobbler og slukfiske fra båt.

FLUEFISKEKURS PÅ HARDANGERVIDDA

26. – 28. juli 2024

Ønsker du å lære deg fluefiske? Dette kurset gir deg god opplæring i alt fra kaste teknikker, riktig valg av utstyr, binding av fluer og hvordan velge rett fiskeplass. For nybegynnere vil fluefiske kurset gi mye utbytte, og dette er den beste måten å lære seg fluefiske på.

RAKAFISKLAG

04. – 06. oktober 2024

Bli med på årets rakafisklag – en helg som vil være full av mat fra det Hardangervidda og dalene rundt kan levere! Vi har gleden av å invitere deg med på et uforglemmelig rakafisklag i Steinbua lørdag kveld. Vi spretter butten og prøver årets første rakafisk. Fisken er fisket i Halnefjorden tidlig i juli og burde derfor være klar.

FJELLSTRIKKEN

04. – 06. oktober 2024

Er du en strikkeentusiast som elsker å kombinere kreativitet med naturopplevelser? Da vil du ikke gå glipp av vår fantastiske strikkehelg på Halne Fjellstugu. Både nybegynnere og erfarne strikkere er velkommen! Samle venner, familie eller kom alene for å nyte en helg med strikkeglede og avslapping.

SE ALLE VÅRE PAKKER

DU VIL BERRE VERA

INNPAKKA I FJELLUFT