HØGT OVER KVARDAGEN

Velkommen til Halne Fjellstugu
midt på Hardangervidda

HØGT OVER KVARDAGEN

Velkommen til Halne Fjellstugu
midt på Hardangervidda

Bestill romSe våre pakker

Halne Fjellstugu er stedet hvor rå natur møter stillhet og ro, og hvor de adrenalinsøkende aktivitetene går hånd i hånd med de rolige opplevelsene.

På Halne er det ingen lysforurensning og på nattestid er himmelen fylt med stjerner. Ikke sjeldent kommer nordlyset som en puls over nattehimmelen. En utrolig opplevelse! Halne er stedet for alle, enten det er for å finne roen og stillheten eller om man ønsker aktiviteter som jakt og fiske, fotturer, skiturer, hundekjøring eller med kite innover vidda. For de som ønsker å spise hos oss, kan vi anbefale et godt måltid i vår restaurant. Vi har også lokaler som kan passe for deg som vil kombinere konferanse og fjelliv, og for deg som er på jakt etter en feiring i naturvakre omgivelser.

PAKKER I REGI AV HALNE FJELLSTUGU

HALVVEGS FESTIVALEN

Fredag 2. august

Halne Fjellstugu inviterer til konsert med Tove Bøygard og Rockabilly bandet KROM. Opplev magisk musikk og god fjellfest i båthuset ved Halnefjorden Fredag 2.august – der aust møter vest

På fjellstugu serveres det middag laga av kortreiste råvarer frå kl 15. Hugs bordbestilling (ta direkte kontakt med Halne for bordbestilling).

MØT ELVIS PÅ HALNE

Fredag 9. august

Selveste Jacob Conradi kommer til Halne for å ha et utdrag av Elvis on Ice- et one night only musikk og danseshow.

I båthuset blir det kultur og ukultur med Per Bleikelia der han vil framføre et utrag av Terje Wigen og Per Gynt. Geirmund Tormodsgrd finn fram historien om Eivind Fredlaus. Det heile blir avslutta med ei uforglemmelig stund med Elvis alias Jacob Conradi.

FJELL, BAD & BADSTUE

Helgen 27-29. September

Halne Fjellstugu og Vinternatt Hilde Karlsen ønsker deg velkommen til Fjell, bad og badstue!

Opplev høstens intense farger, friskt fjellvann og en dampende varm badstue. Senk skuldrene og nyt duften av eteriske oljer, kjenn energien fra det kalde vannet og roen av tilstedeværelse i vakker natur.

FLUEFISKEKURS PÅ HARDANGERVIDDA

26. – 28. juli 2024

Ønsker du å lære deg fluefiske? Dette kurset gir deg god opplæring i alt fra kaste teknikker, riktig valg av utstyr, binding av fluer og hvordan velge rett fiskeplass. For nybegynnere vil fluefiske kurset gi mye utbytte, og dette er den beste måten å lære seg fluefiske på.

RAKAFISKLAG

04. – 06. oktober 2024

Bli med på årets rakafisklag – en helg som vil være full av mat fra det Hardangervidda og dalene rundt kan levere! Vi har gleden av å invitere deg med på et uforglemmelig rakafisklag i Steinbua lørdag kveld. Vi spretter butten og prøver årets første rakafisk. Fisken er fisket i Halnefjorden tidlig i juli og burde derfor være klar.

FISKE PÅ HARDANGERVIDDA MED GUIDE

Hver uke fra 25. juni til 18. september

Bli med vår fiskeguide på eventyrlig fiske. Vi tar deg med på leit etter Hardangerviddas storørret. Halnefjorden er et fantastisk ørretvann og elvene rundt er mektige med mystiske stryk og stillere parti.
Vi guider deg på wobbler og slukfiske fra båt.

BÅTTUR MED HALNEKONGEN

01. -juli –  01. september 2024

Ta båten over Halnefjorden som start på en fottur, eller som en rundtur. Eller hva med å ta en eller flere overnattinger på Halnefjordhytta som vi leier ut. Halnekongen går fra Halne Fjellstugu til Skaupa/Sleipa. Overfarten tar rundt 40 minutter og det er plass til 37 passasjerer. Det er ikke nødvendig å forhåndsbestille billetter i tidsrommet hvor Halnekongen har rutetider.

SE ALLE VÅRE PAKKER

FJELLSTRIKKEN

04. – 06. oktober 2024

Er du en strikkeentusiast som elsker å kombinere kreativitet med naturopplevelser? Da vil du ikke gå glipp av vår fantastiske strikkehelg på Halne Fjellstugu. Både nybegynnere og erfarne strikkere er velkommen! Samle venner, familie eller kom alene for å nyte en helg med strikkeglede og avslapping.

OVERNATTING

Det er viktig med en god seng og en deilig dyne etter en lang dag i fjellet. På Halne har vi 75 soveplasser som fordeler seg i hovedhuset og i hytter. Med vinduet på gløtt, kan man sove godt i frisk fjelluft fra Hardangervidda.

MAT

Naturen på Hardangervidda er gavmild, og det fiskes, jaktes og høstes råvarer til bruk i restauranten. Halne Fjellstugu er stedet for en god matopplevelse både for boende, hyttefolk, de lokale og de forbipasserende.

OPPLEVELSER

Halne Fjellstugu og Hardangervidda tilbyr en rekke kjekke aktiviteter. Vi har litt av hvert på programmet gjennom sesongen og har delt opplevelsene inn i årstider. Vinter- og vår sesong fra mars til mai, og sommer- og høst sesong fra juni til oktober.

MØTER

Fjellstua vår er en perfekt møteplass for samlinger. Dette gjelder både for bedrifter og private sammenkomster. Vi tilbyr gjerne hele stedet til et lukket arrangement. Aktiviteter forsterker møteopplevelsen og vi skreddersyr gjerne et innhold for ditt arrangement.

VELKOMEN INN