Signaturretter


Oppmøteplass: Halne Fjellstugu

Beskrivelse

Våre signaturretter skal bære med seg smaken og opplevelser av fjell og vidde. Våre råvarer henter vi sjøl ut av fjellet. Vi har derfor lagt stor vekt på at alle som ønsker en matopplevelse fra fjellet får de beste råvarene som fjellet kan by på.

Vi fanger, tilbereder og serverer maten sjøl, enten i Steinbua gjennom sommeren og høsten, eller i peisestua når dere blir mer enn 10 personer. Vi legger til litt gode smaker som gjør at opplevelsen med den lokale råvaren skal bli best mulig.

Signaturrettene bygger på råvarer fra vårt eget spisskammer, og da er det ørret fra Halnefjorden, ryper eller reinskjøtt fra Vidda som står på menyen. Vi behandler råvaren etter gamle metoder, og serverer både røkt, gravet og raka.

Signaturrettene skal gi en opplevelse av fjell og vidde, og vi ønsker derfor å gi smaksopplevelse til noe unikt for hver og en av våre gjester.

 

MERK!
Halne Fjellstugu kan også skreddersy ei pakke for dere med overnatting, aktiviteter og mat etter ønske. Ta kontakt for et tilbud.

Kontakt oss: post@halne.no / +47 53 66 57 12