Fiskehytta

Fiskehytta på Hardangervidda


Oppmøteplass: Halne Fjellstugu

 

Fiskehytta ligger nesten 15 km innover på Vidda, – lengst i Halnefjorden. Her kan du og dine venner legge dere inn og leve gode dager langt fra folk og med de beste forutsetninger for å fange stor fin ørret. Når dere ligger på hytta følger det med båt, fiskeredskap som garn, oter og stenger. I tillegg har vi sikkert noen gode tips om hvor og når de største ruggene kan tas.

Dere kan velge mellom selvhushold eller at maten blir bragt ut til dere fra Fjellstugu. Hytta er noe enklere, men med sjel og mye historie i veggene er det lett å finne seg til rette her.

Vi kan tilby tre alternativer for innkvartering på hytta; enten oppredde senger med sengetøy i et firemannsrom, eller et firemannsrom med senger og madrasser hvor dere tar med sovepose, eller en sovesal med plass til 6 personer med sovepose.

Hytta har felles oppholdsrom for de som bor.

Det er mulig å kombinere naturopplevelsen med å gå ut til hytta, eller vi kan besørge transporten dersom dere ønsker det. det avtaler vi når du ringer og bestiller.

MERK!
Halne Fjellstugu kan også skreddarsy ei pakke for dre med overnatting, aktiviteter og mat etter ønske. Ta kontakt for eit tilbud.

Kontakt oss: post@halne.no / +47 53 66 57 12