Nyttårsfeiring på Norges tak med kitekurs

Nyttårsfeiring på Norges tak med kitekurs

Vi har et samarbeid med Villa Surf Garden og vil i år tilby Nyttårsfeiring på Norges tak med kitekurs!

Dato: 29 desember til 1 januar eller du kan bli til 4 januar

Tenk deg å gå inn i det nye året på Norges snødekte tak, omgitt av familie, venner eller nye venner. Se for deg det magiske januarlyset, den friske fjelluften og de herlige fjellski og kiteforholdene.

Nyttårsmiddagen blir en fest for ganen etterfulgt av levende musikk.
Bli med på lyssafari opp på Halnekollen, nyt lyset og panorama-utsikten utover tre nasjonalparker: Hallingskarvet, Hardangerjøkulen og den vidstrakte Hardangervidda.
Kite, gå på randone, fjellski eller truger for å ta inn den fantastiske naturen og fjelluften. Kiter du kan du være med på en flott guidet kite tur utover vidda. Aldri kitet, ta et kitekurs.
Har du ikke fjellski eller truger, dette kan leies på Halne Fjellstugu
Etter timer med deilig fjelluft, sett deg i en varm badstu og nyt utsikten over vidda, eller hva med en avslappende massasje. Noen av dagene blir det også yoga for å strekke og tøye ut.
Det blir arrangert morsomme leker og aktiviteter som fatbike på snø, ake og tre-kamp konkurranse. Bålpannen blir fyrt opp og snøbaren serverer både varm og kald drikke for en after-aktivitet.
Vi starter morgenen eller avslutter en dag ute med yogalades (mix av yoga og pilates) for å fylle på energi og strekke ut.

Velkommen til en uforglemmelig camp heilt på vidda!

Har du langfri etter nyttår, heng med oss frem til 4 januar.

.

Velkommen til Halne Fjellstugu på Hardangervidda!