Nordic Snowkite Adventure 1-6 mars 2022

Nordic Snowkite Adventure 1-6 mars 2022

Vi har et samarbeid med Villa Surf Garden og vil i 2022 tilby noen pakker i januar, februar og mars!

Dato: 1 – 6 mars 2022

I våre pakker for nybegynnere inngår alt av kiteutstyr og all tid du behøver med våre sertifiserte instruktører. Du lærer deg denne fantastiske sporten i et sikkert og trykt miljø, som gjør det enkelt å komme i gang og bli selvstendig. På snø ligger all fokus på kite-kontroll, som gjør det betydelig enklere å lære seg å kite på vann.

Som avansert kiter tilbyr Halne et helt fantastisk miljø å utforske med kite, med snødekte topper å kite opp og ned og muligheten for guidet heldagsutflukt ut på vidda. Vi har pakker med coaching der du kan utvikle dine kite ferdigheter til neste nivå. Du kan lære deg hopp, triks og masse kult med en av våre erfarne instruktører.

I alle våre pakker tilbyr vi våre deltagere we watch out for you, så du alltid kan kjenne deg trygg ute på fjellet. På våre camps inngår også et lærerikt kurs i HLR og fjellsikkerhet.

  • Nybegynnere: For deg som vil lære deg å snøkite for første gang, tilbyr vi komplett kitekurs inklusiv alt av  kiteutstyr for å gå fra helt nybegynner til selvstendig kiter på nulltid. Med våre sertifiserende instruktører begynner vi mer teori og sikkerhet inne for så å fortsette praktisk trening ute på fjellet.  Du har tilgang på både utstyr og instruktør under hele campet.
  • Coaching: For deg som har prøvd kite tidligere eller som har utøvet sporten en stund tilbyr vi 3t personlig coaching med en av våra erfarne instruktører som har mange års erfaring av kite fra både snø og vann. Utstyr kan leies til en ekstra kostnad.
  • Solo: For deg som er selvstendig kiter og vil komme ut og kite på en av Nord Europas beste spots for snøkiting! Inkludert er we watch out for you, så du kan være ute på fjellet i et trygt og sikkert miljø.

Velkommen til en uforglemmelig camp heilt på vidda og Halne Fjellstugu!