Kitekurs på Halne Fjellstugu 19-21 mars 2021

Kitekurs på Halne Fjellstugu 19-21 mars 2021

Bo på Halne Fjellstugu og ta kitekurs rett utenfor døren, midt på Hardangervidda! 


Vi har et samarbeid med Villa Surf Garden og vil tilby kitekurs 19-21 mars 2021 for deg som er nybegynner og ønsker å bli en selvstendig og trygg kiter på snø.
Å lære seg å kitesurfe er ikke så vanskelig som mange tror, så lenge man starter med grunntrinnene og går et ordentlig kitekurs. Alle våre kiteinstruktører er erfarne kitere, har sikkerhet som 1 prioritet og er utdannet av säkerhetsutbildningar.se i HLR og førstehjelp med hjertestarter. Dette gjør at du kan forsikre deg om at du lærer på en sikker, korrekt og morsom måte.

Vi kan garantere deg at du får det skikkelig gøy mens du lærer deg å kitesurfe med oss!

Denne helgen passer for deg som reiser alene, vennepar, vennegjengen etc.
Eller hva med et annerledes og kult firma event.

Kitekurs er en gøy, spennende opplevelse hvor man må gå litt utenfor sin comfort sone, samt at dette er en aktivitet man gjør sammen.  Etter flere timer utendørs er det klart for en liten after kite inne på Halne hvor det fyres i peisen, serveres god snacks og drikke, samt at vi kan ordne til en quiz utfra det man skal ha kunnet lært seg i løpet av dagen. På kvelden blir det servert en nydelig tre retters meny med lokale råvarer.

Kr. 5580,- pr pers i dobbeltrom for helgen 19-21 mars 2021
Kr. 400,- tillegg for enkeltrom

Inkludert i prisen: 

  • Kurs fredag – søndag.
  • Fredag: Middag ca. kl. 18, teori innendørs ( ca. 1,5 timer)
  • Lørdag: Frokost & selvsmurt nistepakke, oppsummering av teori fra dagen, ut å lære seg i praksis (ca 6 timer), 3 retters middag
  • Søndag: Frokost & selvsmurt nistepakke, praktisk kurs (ca 3 timer)
  • Kiteutstyr som kite, bom, harness/sele

*Rabatt på kjøp av kite utstyr 

Om dere er et firma som ønsker dette kurset så ønsker vi å være kreative og vil selvfølgelig kunne skreddersy ett opplegg for ditt firma.

Velkommen til Halne Fjellstugu på Hardangervidda!