Hundesledetur for Besteforeldre med barnebarn 19-21 mars 2021

Hundesledetur for Besteforeldre med barnebarn 19-21 mars 2021

Helgen 19-21 mars har vi tilrettelagt for Besteforeldre som vil ta med seg barnebarn mellom 7 og 15 år på et ordentlig eventyr!
To hele dager med deres eget hundespann innover Hardangervidda blir minnerikt for både liten og stor.

Dere ankommer fredag til deilig middag på Halne Fjellstugu og møter hundekjøreren som dere skal være med de to neste dagene. Etter frokost neste morgen skal dere være med å stelle og sele opp deres eget spann og bestefar eller bestemor får kjøre hundespannet mens barnebarnet sitter oppi.

En hel dag på fjellet med lunsj underveis og masse kvalitetstid med hverandre og ikke minst med alle de nye hårete vennene deres.
Natten tilbringer dere på en jakthytte innerst i Halnefjorden. Her må dere hjelpe til med hundestell og få varme i hytta før dere kan nyte velfortjent middag.
Neste morgen våkner dere på Norges tak og kan glede dere til enda en lang dag på sleden. Kanskje tør du å la barnebarnet slippe til i dag, det er moro å få prøve å kjøre sleden helt selv med bestefar oppi.

Retur til Halne Fjellstugu ca 15-16 søndag. Da kommer tiden til å si farvel til alle de nye firbeinte vennene deres og vende snuten hjemover,(ønsker man en natt til på Fjellstugu er det selvsagt mulig).

Det eneste dere trenger for en slik tur er:

  1. gode og varme klær, vanlige uteklær passer fint til hundekjøring. Masse ull og mange lag er et tips. Store gode sko må til for å holde varmen på tærne, og det er lurt å ha både et par tynne hansker og tykke votter.
  2. Et par tøfler til å gå med inne kan være lurt
  3. Toalettsaker og annet personlig som trengs for en helg borte.
  4. solbriller og solkrem

Pris voksen kr. 7990,- for helgen
Pris barn kr. 5990,- for helgen

Velkommen til Halne Fjellstugu på Hardangervidda!