Kjøkkenet på Halne

Vår meny gjenspeiler naturen, lokale tradisjoner og ikke minst kokkens egne vri. Her serverer vi blant annet spekeskinke laget på kortreist fjellgris, fisk fra fjorden, reinskjøtt fra vidda og høstens bær som er plukka på og rundt Vidda. Det skal smake godt med mat når man er langt til fjells. Kjøkkenet vårt gjenspeiler årstidene og en lidenskap for naturlige råvarer. Derfor serverer vi produkter som både er fanget, plukket, speket, røkt, raka og grava fra vårt nærområde.
Råvarene vi benytter er basert på fjellets og bygdene rundt Hardangerviddas produksjon og maten blir laget fra bunnen av. På menyen står det retter av rein, elg, lam, fjellgris og ørret fra Halnefjorden. Supper og sauser bli laga av skikkelig kraft.
Menyene byr på spennende sesongvariasjoner.

Sammen om å dele de gode opplevelsene- ta med deg vennegjengen eller slekta og opplev stillheten på Hardangervidda!

Halne Fjellstugu er det perfekte reisemålet og samlingspunktet. På dagtid er man hjertelig velkommen innom i Spiseriet som er åpen for à la carte servering. Her er alle velkommen om det kun er et kort besøk eller om man ønsker flere dagers opphold på. Her kan vestland og østland utforskes eller dere kan ta del i aktiviteter som vi tilbyr eller skreddersyr for dere.

Våres lokaler

Spiseriet

Dette lokalet ligger sammen med resepsjonen og på dagtid kan man få kjøpt både lunsj og middag som selvfølgelig er basert på lokale og kortreiste matvarer.

Halnestugu

Nyoppusset lokale der fjellstue miljøet er ivaretatt. Et stemningsfullt rom der det er lett å finne roen.

Båthuset

Dette er det perfekte selskaps -og festlokale. Båthuset ligger fantastisk til, rett nedenfor Halne Fjellstugu ved Halnefjorden. Selvsagt med en eventyrlig utsikt utover vannet.