Yoga, Fire & Ice på Halne

Vi har fått med oss Hilde i Vinternatt og yogainstruktør Rachel Brownbridge til en helg med Yoga, fire & ice!

Hilde i Vinternatt og yogainstruktør Rachel Brownbridge inviterer sammen med oss til en herlig event med yoga, pust, badstu, kalde bad og god mat!
Lørdag er det felles program fra kl. 19 med 3-retters middag og sosialt samvær rundt bålpanna etterpå. Dere er selvsagt velkommen fra tidligere på dagen på lørdagen eller fra fredagen – til å nyte tur, kortreist mat, mer sauna og bading, avslapping og det du har lyst til å gjøre på egenhånd.
Søndag har vi program fra ca kl. 08 til kl.17 med yoga, pust, badstue, aufguss, hjemmelaget skrubb, kaldbading og god mat til sen frokost og lunsj.
Hardangervidda i slutten av september byr på frisk luft, rent kaldt vann, nydelige farger og vakker natur. Yoga, pust, kulde og varme er livets vitaminer og kroppens naturlige måte å lade opp batteriene på. Gled dere til ei helg som gir energi!
YOGA MED RACHEL

Hennes unike tilnærming til bevegelse og yoga er elsket av mange og vil få deg til å føle deg våken, energisk og mer koblet til deg selv. Hun har hatt eget studio og yogatimer på Geilo i 5 år. Hun har undervist 500 timer i Lyt yogalære, er utdannet Yoga Nidra lærer, og har studert emosjonell anatomi og reiki. Yoga Nidra er en somatisk veiledet dyphvilepraksis. Selv om dette er en dypt avslappende og gjenopprettende praksis for avslapning av hjerne og kropp, er det som foregår i deg dynamisk aktivt. Hun mener god bevegelse er nøkkelen til å føle seg oppløftet, selvsikker og autentisk.

FIRE & ICE MED HILDE

Etter yogatimen inviterer vi deg til en lang og god opplevelse i badstuen kombinert med isbading sammen med Hilde. Kombinasjonen mellom varmt og kaldt gjør denne opplevelsen fullkommen.

Hilde har organisert isbading og badstue på Geilo og Ustaoset siden 2018. Hun inviterer også til aufguss og hjemmelaget scrubb i badstuen! Isbading gjøres under kontrollerte rammer hvor sikkerheten alltid er i fokus. Hilde vil sitte på iskanten og guide deg gjennom pusten så badet i kaldt vann blir en så god opplevelse som mulig. Ligger det stadig is på Halnefjorden blir det laget et hull i isen med en stige ned i vannet. Er isen gått blir det bading fra land. Uansett vil vannet alltid være iskaldt.

 HILDE & RACHEL

Jentene har arrangert flere Yoga, Fire and Ice arrangementer sammen det siste året med yoga på Geilo, badstue & isbad på Ustaoset, og de arrangerte isbadefestivalen 2022 på Ustaoset. De arrangerer et Yoga retreat på Ustaoset i juli og neste års isbadefestival er nesten utsolgt! De brenner for å gi folk en opplevelse de aldri vil glemme, gi deltagerne inspirasjon og kunnskap til å få gode opplevelser med og i dem selv.

Dato:
30. september – 1. oktober 2023
(innsjekk fra kl. 15)

Pris pr. person:
Kr. 2600,- pr pers lørdag – søndag

Tillegg enkeltrom kr. 300,- pr døgn

Inkludert i pakken:
Overnatting, alle måltider, yoga, badstue og bading

Avbestillings frist:
7 dager før ankomst, avbestilling etter dette vil bli belastet full pris.

Maks antall plasser:
10 deltakere

Lørdag
Kl. 19.00 3-retters middag

Søndag
Kl. 08.00-09.30 Yoga
Bli med Rachel og start morgenen med feel good-bevegelser designet for å gi deg god holdning og pust. Du vil føle deg energisk og klar for dagen.

Kl. 09.45-10.30 Frokost 

Etter yoga vil vi slappe av og nyte en rolig og god frokost sammen.

 

Kl. 10.30 – 11.30 Liten fjelltur opp bak Halne for å nyte den friske fjelluften og fantastisk utsikt.

 

Kl. 11.30 Utsjekk av rom (mulig man kan sjekke ut senere, hør med resepsjonen om dette.

 

Kl. 11.45-14.00 Sauna & bading 

Oppmøte nede ved badstuen ved vannet, klare for et par timers badstue & kaldtvanns badeopplevelse med Hilde. Hun vil gi deg den gode badstuopplevelsen med eteriske oljer, damp og håndkleteknikk. Badstuen ligger nydelig til i vannkanten med gode baneforhold rett utenfor døren.

 

Kl. 14.30-15.00 Lunsj  

 

Kl. 15.30-16.30 Yoga Nidra 

Oppmøte oppe på fjellstugu vil Rachel avslutte med en guidet dyp avslapping.

Hva med å nyte en ekstra dag på Hardangervidda?

Vi har mange fine turområder i nærområde til Halne og kan anbefale å ta et ekstra døgn.

Kom på fredagen og få spesialtilbud (gjelder kun gjester som er påmeldt til dette arrangementet) på overnatting inkl. middag, frokost og nistepakke.

Kr. 1190,- pr pers