Yoga, Fire & Ice på Halne

Vi har fått med oss Hilde i Vinternatt og yogainstruktør Rachel Brownbridge til en helg med Yoga, fire & ice!

Fredag blir det 3-retters middag og sosialt på kvelden. Lørdagen starter med Rachel, din yogaguide som vil lede deg gjennom dynamiske praksiser for å hjelpe deg med å gjenopprette optimal holdning og energi i kroppen din.

YOGA MED RACHEL

Hennes unike tilnærming til bevegelse og yoga er elsket av mange og vil få deg til å føle deg våken, energisk og mer koblet til deg selv. Hun har hatt eget studio og yogatimer på Geilo i 5 år. Hun har undervist 500 timer i Lyt yogalære, er utdannet Yoga Nidra lærer, og har studert emosjonell anatomi og reiki. Yoga Nidra er en somatisk veiledet dyphvilepraksis. Selv om dette er en dypt avslappende og gjenopprettende praksis for avslapning av hjerne og kropp, er det som foregår i deg dynamisk aktivt. Hun mener god bevegelse er nøkkelen til å føle seg oppløftet, selvsikker og autentisk.

FIRE & ICE MED HILDE

Etter yogatimen inviterer vi deg til en lang og god opplevelse i badstuen kombinert med isbading sammen med Hilde. Kombinasjonen mellom varmt og kaldt gjør denne opplevelsen fullkommen.

Hilde har organisert isbading og badstue på Geilo og Ustaoset siden 2018. Hun inviterer også til aufguss og hjemmelaget scrubb i badstuen! Isbading gjøres under kontrollerte rammer hvor sikkerheten alltid er i fokus. Hilde vil sitte på iskanten og guide deg gjennom pusten så badet i kaldt vann blir en så god opplevelse som mulig. Ligger det stadig is på Halnefjorden blir det laget et hull i isen med en stige ned i vannet. Er isen gått blir det bading fra land. Uansett vil vannet alltid være iskaldt.

MIDDAG & SOSIALT

Etter felles 3-retters middag lørdag kveld går vi ut og setter oss samlet rundt bålpannen, noe vi mennesker har gjort siden vi klarte å lage ild. Rundt bålet blir det gode samtaler, plass til å dele og en sang eller to fra Hilde, som er utdannet flamencosanger. Vi avslutter kvelden med litt allsang og kanskje et minutt eller to i stillhet for å fordøye en innholdsrik dag.

Søndag går vi direkte fra pust og Yoga Nidra ned i det kalde vannet. Varm badstue venter på deg etter at du har kommet opp fra vannet. Egentid i badstuen.

HILDE & RACHEL

Jentene har arrangert flere Yoga, Fire and Ice arrangementer sammen det siste året med yoga på Geilo, badstue & isbad på Ustaoset, og de arrangerte isbadefestivalen 2022 på Ustaoset. De arrangerer et Yoga retreat på Ustaoset i juli og neste års isbadefestival er nesten utsolgt! De brenner for å gi folk en opplevelse de aldri vil glemme, gi deltagerne inspirasjon og kunnskap til å få gode opplevelser med og i dem selv.

Dato:
16. – 18. juni 2023

Pris pr. person
Kr. 3700,- pr pers fredag – søndag
Kr. 2600,- pr pers lørdag – søndag

Tillegg enkeltrom kr. 300,- pr døgn

Inkludert i pakken:
Overnatting, alle måltider, yoga, badstue og isbading

Varighet:
Man kan velge om man vil komme fredag eller lørdag

Maks antall plasser:
12 deltakere

Fredag
Kl. 19.00 – 3-retters middag, sosialt etter det

Lørdag
Kl. 08.00 – 09.30 frokost for de som bor fra fredag
Kl. 11:00 – 12:30 yoga og pust – funksjonell bevegelse for energi og god holdning
Kl. 13:00 – 14:00 lunsj / suppe & smoothie
Kl. 14:00 – 16:00 egentid / turtid
Kl. 16:00 – 19:00 badstue og isbading
Kl. 19:30 – 21:30 3-retters middag etterfulgt av bålpanne med allsang

Søndag
Kl. 08:00 – 09:00 frokost
Kl. 10:00 – 11:00 pust og Yoga Nidra – guidet dyp avslapning for å gjenopprette sinn og kropp
Kl. 11:00 – 13:00 isbading og badstue
Kl. 13:30 – 14:30 lunsj / nistepakke